6944772853
ΕΠΑΘΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Α.Σ.Μ.Α

Το  Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  ΑΣΜΑ  αποτελεί τη συνέχεια του Αγωνιστικού Τμήματος της ΕΛΠΑ.  Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΜΑΕ και αναγνωρισμένο από τη ΓΓΑ.

Εδρεύει  στην Κηφισιά, Αχαρνών 70 ΤΚ 14561. Τα γραφεία είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 18:00 – 21:00.

Στο δυναμικό του έχει 250 αθλητές του χερσαίου μηχανοκίνητου αθλητισμού και πάνω από 350 μέλη.

Σκοπός του Σωματείου είναι

1) Η πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του, η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση εκδρομών και λοιπών περιηγήσεων, καθώς και η οργάνωση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα το αυτοκίνητο.
2) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσικλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία. Καθώς και με την διοργάνωση αγώνων που θα περιλαμβάνονται στα Πανελλήνια και Τοπικά Πρωταθλήματα, Κύπελλα. Επίσης με την διοργάνωση φιλικών αγώνων και παιδειών με μηχανοκίνητα χερσαία οχήματα ως και η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και καρτ.
3) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου της μοτοσικλέτας και του καρτ, της λειτουργίας τους και της συντήρησης τους. Η υποβολή προτάσεων στις υπηρεσίες της πολιτείας με σκοπό την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής

 

Scroll Up