Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ

Mε την Γενική άλλα και στις κλάσεις του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 (TRC) να κρίνονται στο 6ο TRC το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτώβρη στο Διαδρόμιο πάμε να δούμε την βαθμολογία .

                            

 Σε επίπεδο Γενικής , ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος με 81, είναι επικεφαλής, ο Πέτρος Μαγγερίδης με 76 είναι στην 2η θέση και πίσω τους με τρεις νίκες και στους 3 αγώνες που πήρε μέρος ο Χρήστος Παλαιολόγος με 75 . Οι 2 πρώτοι οδηγοί έχουν βαθμούς και από τους 5 αγώνες του θεσμού , άρα θα μετρήσουν τα 5 καλύτερα αποτελέσματα τους για την τελική βαθμολογία. Στην 4η θέση του πίνακα  ο Παναγιώτης Ρουστέμης έχοντας  53 βαθμούς σε 3 μόνο αγώνες .

Στα 1400 ,ο  Κολόκας Σπύρος ( 63 ) έχει 8 βαθμούς διαφορά από τον  Παναγιώτη Χαιδά ( 55) & ο Δημήτρης Δημητρόπουλος( 47 ) είναι οι 3 πρώτοι. Αυτοί φαίνεται να είναι και η τριάδα της κλάσης αφού οι Νικολούλιας και Κατσης που ακολουθούν δεν θα πάρουν μέρος στον αγώνα της Κορίνθου. Στα 1400 μετρούν και οι 5 αγώνες αφού δεν προσμέτρησε ο 3ος αγώνας στις Καρυές. .

Στα 1600 , οι 3 συνεχόμενες νίκες του Μαχαίρα (75)  φαίνεται να του δίνουν τον τίτλο , παρόλο που δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα της Κορίνθου, αφού ο Θανάσης Κατσάς (55) ακόμα και με νίκη, θα πρέπει να πετάξει ένα αγώνα έξω . Ανοιχτή η 3η θέση μετά τις απουσίες των Παπαχριστόπουλου & Γκρούμα, για αυτή θα παλέψουν Σταθόπουλος (36)  &  Βούλγαρης (30), χωρίς να υπολογίσουμε εκπλήξεις .  

Στα 2000, που είναι η κλάση με τις λιγότερες συμμετοχές  οι Ανέστης Υφαντής & Γιώργος Ρήγας έχουν διαφορά  μόλις 3 βαθμούς και κανέναν άλλον να τους απειλεί βαθμολογικά. Έτσι η μεταξύ τους διαφορά στον  6ο αγώνα θα κρίνει και τον  επαθλούχο. 

Το αποτέλεσμα στο Διαδρόμιο θα κρίνει και την κλάση  2000+, εδώ υπάρχουν 4 διεκδικητές Παλαιολόγος (58) , Λαμπρόπουλος ( 51) ,ο Π. Ρουστέμης (46)Μαγγερίδης ( 45) . Καταλυτικό ρόλο θα παίξουν οι θέσεις που θα τερματίσουν μιας και στην κλάση θα υπάρχει έντονος συναγωνισμός !!! .  

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ